Redigere sidene | Hjem | Bildegalleri | Arkiv | Pia Om oss Adresser Hvor Mormor russ
Reisebrev nr. 1
heihei alle sammen! nå har jeg kommet til Port Orchard etter en vanvitig herlig tur i New York!

Nå har jeg kommet meg til familien, de bor i et hus(hvor alle rom har forskjellige farger;oransj, limegrønt og lilla)som ligger laaaangt bort fra all mulig sosiale omgivelser.Det er akkuratt som å være i villmarken i alaska!det er skog OVERALT!!det er akkuratt som å bo i en regnskog-bare med grantrær og norsketrær. i disse skogene finnes det både bjørn og fjell løver...det finnes ingen buss her så jeg må bli kjørt overalt.jeg kan ikke gå alene og det er altfor langt til noen "byer".Det jeg mener med byer da er 1gate med turist butikker og noen restauranter.
Familien er ganske annerledes enn det jeg trodde..dattern i huset er ganske rar?!jeg var på skolen idag for å registrere meg og jeg gleder meg veldig til å starte!!:)
Jeg skriver mer når den tid nærmer seg, 8sep. I New York hadde jeg dte helt herlig!!åå jeg digget det!vi var på The Statue of liberty, rockefeller center, ground zero, ellis island, 5th Avenue, Empire state building, trumptowel, hard rock cafe, central park og mye mer :)jeg får vist ikke til bildene...


Tilbake...